Lucy Jurk - Testers gezocht voor maatjes 98-104-110 en 116

by - mei 25, 2017

Zoals beloofd komen binnenkort grotere maten (98-116) van de Lucyjurk gratis op mijn blog.
Omdat mijn meisjes zelf nog te klein zijn voor deze maatjes zou het enorm leuk zijn, mochten er zich enkele testers aanmelden!Voor de patroontest ben ik op zoek naar naaisters die op binnen een periode van twee weken het jurkje in elkaar zouden willen steken. Tijdens het testen is het de bedoeling om met jullie kritisch oog het patroon en de fit van de jurk te bekijken. Mochten er nog opmerkingen zijn over de tutorial mogen die ook steeds gemeld worden.

Ik had graag binnen de twee weken na het ontvangen van het patroon feedback gehad over zowel het patroon als de fit van de jurk.

Wat verwacht ik van m'n testers:

- Volg me via bloglovin en/of instagram om zo up-to-date te blijven en de blog te volgen.

- Stuur een mailtje naar iris.rossaert@gmail.com met vermelding van:
. Naam
Gewenste maat (98, 104, 110 of 116) + indien mogelijk de borstomtrek 
. Je ervaring als naaister
. Blog (indien je eentje hebt)

 Jullie krijgen tot 2 juni 2017 de tijd om jullie te registreren voor de testfase. In het opvolgend weekend zal je een mailtje terug ontvangen of je uitgeloot bent om te testen of niet.

- Wie geloot werd zal in de mail het patroon en een evaluatiedocument terug vinden. De tutorial kan je op mijn blog raadplegen.


- Binnen de twee weken had ik graag van jullie een mailtje terug met het ingevulde evaluatiedocument en enkele foto's van het resultaat. Er zal een facebookgroep worden opgesteld waarin je ook eventueel vragen kan stellen.
Nu duimen op enkele reacties :-), alvast bedankt voor je bezoekje!!

Je kan me steeds volgen via instagramfacebook  en/of bloglovin.

You May Also Like

19 reacties

 1. Oh my god, oh my god, oh my god. Mijn gebeden werden aanhoord! Ik zou zeer graag testen, het mailtje komt er aan! Wel een zeer drukke periode hier (proefwerken verbeteren en zo ;-)) maar hé, de boog kan niet altijd gespannen staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier hetzelfde enthousiasme als hierboven :o) Vooral omdat mijn oudste volgens mij een maatje 98 gaat nodig hebben. Wat me niet helemaal duidelijk is in de uitleg: zoek je testers voor maatje 86 of 92? Want die patronen bestaan toch al? Of werkt heel dat tests anders dan ik denk? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei da's nog een foutje hehe. Het is inderdaad voor maat 98 en groter dat ik testers zoek. Ik pas het meteen aan ;)

   Verwijderen
  2. Gelukkig! Het mailtje is al onderweg :o)

   Verwijderen
 3. Graag doe ik ook mee als tester :-) ik heb een blog, maar daar is lang niets meer mee gedaan... tijd om hem terug wakker te schudden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Katrien

   Leuk dat je wilt testen!! Laat je juist je gegevens achter in een mailtje? Groetjes
   Iris

   Verwijderen
 4. Leuk dat het patroon er ook in grotere maten komt! Ik heb het gemaakt in 92 en het was net ietsje te smal aan de rug voor mijn dochter, voor de rest wel heel mooi geworden. Ik zou het graag testen maar mijn zoontje is 3 dagen geleden geboren dus dat wordt een beetje moeilijk denk ik :). Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! Proficiat met de geboorte van je zoontje trouwens :-)
   Groetjes
   Iris

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooo wat leuk,had heel graag meegetest maar ik word de 16de geopereerd dus ga ik niet kunnen meetesten...succes aan iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja graag. Heb maatje 86 al gemaakt voor kleine Lily en wil graag maatje 116 maken voor de zus. Heb nog stof over en grote zus Jitse zou blij zijn. Dus ik test graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ooo wat zou ik ook graag eens geselecteerd worden om te testen, kleindochter van 5 zou heeeel tevreden zijn, en oma ook,
  mailtje is al doorgestuurd

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OEHHH ik wil ook graag testen voor mijn eigen dochter Lucie! :-) Ik mail je!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dag Iris, zo jammer... dat ik dit nu pas lees! Door communiefeest was het tot eind mei superdruk, en heb ik de deadline gemist. Heel graag wou ik echter maat 116 testen; heb 2 dochters van 5 en 6 voor wie ik graag jurken naai ;-). Kom ik evt. toch nog in aanmerken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Sewbel

   De testfase is momenteel volop bezig. Maar niet getreurd, ik maak er mijn werk van om de patroontjes zo snel mogelijk online te zetten!

   Groetjes
   Iris

   Verwijderen
  2. Ok, geen probleem, ik volg het zeker op! ;-)

   Verwijderen
 11. Normaal komt het binnen de twee weken online ;-)

  BeantwoordenVerwijderen