Lucyjurk in een maatje groter :-)

De grotere maatjes van de Lucyjurk zijn vanaf vandaag een feit!  Ik werkte hard om ze nog juist voor de zomervakantie te lanceren ;-). 

Omdat men meisjes nog maar net de twee gepasseerd zijn, ben ik voor dit jurkje op zoek gegaan naar een groep testers die thuis wat grotere meiden rondlopen hadden :-). Bij deze wil ik hen allemaal enorm bedanken! Zonder hen zou ik letterlijk niet weten hoe de fit van het jurkje in deze maten zou zijn. Wederom heb ik enorm veel bijgeleerd en kon ik het patroon nog optimaliseren. 

Dank Dank Dank Rineke, Sara, Zoƫ, Lien, Miet, An, Eleen, Marie-Paule

Bekijk zeker ook eens de blogs en IGaccounts van deze straffe lady's !!
- Mijnlevenmet4helden
- Plus2is5
 - Zowiezohandmade
 - Studiobliss
 - Mietaertsen 
 - Jurkjesmama
 - Biesmies
 - Sopoposew
Binnenkort (7-9 juli) komt er een BLOGTOUR aan waarin de jurkjes van o.a. deze meiden worden voorgesteld. Hou jullie vast want het zijn stuk voor stuk pareltjes! Indien jullie interesse zouden hebben om ook mee te doen aan de blogtour mogen jullie mij zeker een seintje geven hieronder!


Omdat ik zelf ook graag wou mee testen, moest ik zelf ook op zoek naar een paspopje. Hiervoor ging ik ten rade bij de familie van mijn compagnon Annabel (From Baila with love). Deze familie boost echt van de Schoone kinderen, dus  keuze genoeg ;-). 

Ik maakte een jurkje in maat 104. Een jurkje dat je vanaf vandaag trouwens ook kan verkrijgen op From Baila with love.

Prachtig meisje toch?! 
Wat leuk om eens te werken met wat grotere modellen. Gekke bekken trekken dat kan zij op commando (bij mijn meisjes is dat momenteel een spontaniteit hihi)

 

Maar naast de gekke bekken, plakt dit meisje echt super goed op foto! Ze is toch enorm mooi niet?!! Ben trouwens helemaal weg van haar korte coupke. Meerdere fotoshoots volgen zeker nog!


Patroon: Lucy jurk
Stof: Modecoupon


Bedankt voor je bezoekje! 


Je kan me ook volgen via instagramfacebook en/of bloglovin


x Iris x