ROBIN DRESS - GIVE AWAY

by - maart 04, 2018


In al mijn enthousiasme heb ik jullie al overspoeld met sneakpeaks van mijn nieuwste patroontje - De Robinjurk-. En eindelijk, na veel zwoegen en zweten is hij online. Hij wordt via de blog te koop aangeboden worden (7,50 €).
Woensdag zal het patroontje  beschikbaar zijn in een afdrukbare pdf (7,5€). Het patroon word je via mail, zowel in A4 als A0, bezorgd.bijgestaan met een uitgebreide tutorial. 
Het patroontje is momenteel online te koop!
Vanaf nu is er ook een papieren versie van het patroon en tutorial beschikbaar zijn (€16,00). Bij deze papieren versie (in kleur) is ook een boekje meegeleverd (eveneens afgedrukt in kleur, voor extra duidelijkheid).
.
Tijdens de testfase maakte ik deze Robinjurk in een prachtig stofje van modecoupon

Dit stofje ging heel snel de deur uit en is momenteel uitverkocht. Met heel veel vreugde mag ik jullie echter vertellen dat ik nog 1,5 m van deze stof kreeg van Julie van modecoupon. En deze mag ik aan één van jullie weggeven!! Naast het stofje geef ik met heel veel plezier ook een digitale versie van het patroon weg ;-). Indien je het patroon al zou gekocht hebben, krijg je dit bij winst terugbetaald!

Wat moeten jullie hiervoor doen, niet veel hoor ;-)
1) Volg @oekeboeleke op instagram en/of facebook
2) Volg @modestofjes op instagram en/of facebook
3) Tag 3 mensen in het bericht op facebook of instagram

Deelnemen kan tot woensdag 14 maart.

Je kansen verhogen door zowel op instagram als facebook in te zetten! Veel succes!!!

Strike a pose

Bedankt voor jullie bezoekje! 

Patroon: Robin jurk You May Also Like

12 reacties

 1. Ik was al fan van de eerste dag van het kleedje en kijk met veel bewondering uit naar woensdag. Dank je wel voor al je inspanningen en natuuurlijk ook voor het prachtig cadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n leuk jurkje! Jammer dat mijn meisjes echt te groot geworden zijn! Gelukkig heb ik nog wel meer dan genoeg kleine nichtjes rondlopen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! Jouw ene nichtje staat er alvast super mee!

   Verwijderen
 3. Wat een leuk patroon! En fijn dat onze dochter binnenkort ook in een maatje 92 past. Ik kijk er naar uit om dit jurkje te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Kijk zeker eens naar de borstomtrek, sommige meisjes met maat 86 vallen in de 92 (borstomtrek 49 cm) ;-)

   Verwijderen
 4. T is echt prachtig :) knap gedaan van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, mijn 2,5jarige heeft precies een 104 nodig volgens 'borstomtrek' ... Moet ik dan andere aanpassingen doen? Of enkel roklengte verkorten? Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Lore, ik zou enkel het rokpand verkorten ;-). Je kan eventueel de zoom breed genoeg laten dan kan je in de toekomst gewoon de zoom losmaken moest ze een groeispurt doen ;-). (Ze groeien nu vooral in de lengte he ;-)).

   Verwijderen
  2. Bedankt hoor je reactie! Dat is idd een goed idee! Ik had gelezen dat de verhouding van bovenland en ruffles niet meer mooi vallen bij 'grotere' maat voor 'kleiner' meisje maar ik ga gewoon mooi omschrijving en patroon volgen... Dank je!

   Verwijderen
  3. Hey Lore, wellicht was dit iemand die het bovenstuk verlengd heeft. Dan heb je onder de ruffles een grotere ruimte en ziet het er inderdaad een beetje anders uit. Maar ik zou het rokpand aanpassen zeker als het maar om 1 maat gaat ;-).

   Verwijderen