Lente outfit in double gaze en see you at six.

by - april 11, 2018


De zalige temperaturen van de voorbije dagen vragen luchtige outfits. Dit weekend paradeerde Fientje rond in een nieuwe outfit. Ik maakte een broekrok (stofvoordurfhetzelvers3). De broekrok tekende ik iets wijder om wat meer zwier te krijgen. Hiervoor tekende ik het pand 5 cm breeder. Ook voorzag ik aan de taille een knooplint (staat ook mooi uitgelegd in het boek!).
Voor deze broekrok koos ik een stofje van de vorige collectie van see you at six. Zalig vind ik deze!!
Als bovenstuk tekende ik zelf een shirtje uit met aangeknipte mouwen. Ik voorzag het achteraan van een splitje dat sluit met een drukknopje. Aan de mouwtjes naaide ik een extra boordje.
Het shirtje maakte ik in een zachte tetrastof.Dankjewel voor je bezoekje!


patroon broekrok: stof voor durf het zelfvers 3
Stof rokje:  See you at six (modecoupon)

patroon shirt: zelfgetekend
stof shirt: Modecoupon

You May Also Like

8 reacties

 1. Wat een schattig outfitje! Ziet er ook zalig comfi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke outfit! Vraagje over de top, heb jij die gevoerd? En als jij gaat naaien met double gauze, strijk je het dan van tevoren? Omdat het na het wassen altijd weer zo frommelt, dat vind ik juist het leuke aan het stofje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Anouk, dankjewel voor je complimentje!

   Ik heb het stofje eerst gewassen (heel belangrijk want krimpt wel wat) en daarna gestreken. De frommel blijft er in hoor, heb mijn ijzer wel niet super heet gezet Outfitje werd afgewerkt met een belegje aan de hals ;-). Als ik er op denk zal ik eens foto toevoegen van de binnenkant (mocht ik het vergeten mag je me steeds mailen hehe)

   Verwijderen