Eerste waterpret -love the sunshine-

by - april 30, 2017

Eindelijk ben ik er toe geraakt dit berichtje te schrijven, de testfase van de Lucyjurk is volop bezig en qua tijdsinvulling heb ik dit een beetje onderschat. Deze foto's liggen dan ook al een tijdje klaar!

De vroege lentezon gaf dit jaar heel veel warmte, wanneer ik met m'n meisjes buiten speelde, konden ze het "waterfonteintje" in de tuin dan ook niet onaangeroerd laten. En gelijk hadden ze! Fien testte haar nieuwe jurk uit en ook Louise droeg een "Lucy-jurk". Het exemplaar van Louise maakte ik al een hele tijd terug en was één van mijn eerste exemplaren. De jurkjes werden letterlijk gedoopt :-). 
Zoals ik eerder vermelde wordt de Lucy Jurk  volop uitgetest. Binnenkort blog ik zeker een berichtje over deze testfase. Met de #lucyjurk kan je alvast enkele van de exemplaren bewonderen. 

Binnenkort komt het patroontje gratis op m'n blog! Om op de hoogte te blijven van de beschikbare patronen kan je me steeds volgen op instagram en bloglovin .

Patroon: eigen patroon (Lucy jurk) Binnenkort gratis op de blog!!
Stoffen: modecoupon

You May Also Like

6 reacties

 1. Ziet er heel leuk uit! In welke maten zou het beschikbaar zijn? Als je nog testers zoekt 😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Gwenny, binnenkort komt het in maat 86 en 92. Maar in de toekomst zouden er grotere maatjes komen ook ;)

   Verwijderen
 2. Hallo Vindt het zeer toffe jurkjes. Proficiat. Hoop dat het patroontje nog voor 15 mei op de blog komt. Zoek allang naar zo'n patroontje om te maken voor het jongste nichtje om op 21 mei mee naar het communiefeest te gaan. Ben in blijde verwachting van het patroontje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Kaat! De testfase sluit dit weekend af en dan kan ik beginnen met eventuele aanpassingen. Normaal zou het tegen 15 mei dus wel op de blog moeten komen :-) Alvast heel benieuwd naar je versie ;-)

   Verwijderen
 3. Hallo Vindt het zeer toffe jurkjes. Proficiat. Hoop dat het patroontje nog voor 15 mei op de blog komt. Zoek allang naar zo'n patroontje om te maken voor het jongste nichtje om op 21 mei mee naar het communiefeest te gaan. Ben in blijde verwachting van het patroontje.

  BeantwoordenVerwijderen