Lucy Jurk Blogtour: DAG 4

by - juli 10, 2017

Amai, ik ga nog nooit zoveel geblogd hebben als deze week. Het is dan ook zo dat er enorm veel mooie jurkjes te tonen waren!! 

Vandaag, de laatste dag van de blogtour, wil ik jullie nog enkele pareltjes voorstellen. 

Het eerste jurkje dat ik voorstel is het jurkje van Stefanie. Stefanie blogt onder de naam Muizenpluis en Hazebaas. Zij maakte in een soepele stof van See you at six deze mooie, mouwloze Lucy.Het tweede jurkje dat ik vandaag voorstel is van de hand van Rineke. Rineke kennen jullie wellicht beter onder de blognaam 'plus 2 is 5'. Ze maakte in dit pluimenkatoentje een heel mooi exemplaartje!
Het laatste jurkje dat ik jullie wil voorstellen is er eentje van Stephanie van Miezemuizejonkskes. Ook zij gebruikte de zachte katoen van See you at Six. Heel mooi exemplaartje!! Zelf heel erg fan van de visjes, deze komen zeker ook nog in onze kleerkast :-)Geniet van meer foto's op blogs en IG-accounts van deze straffe dames. Linken kunnen jullie hieronder terugvinden. 

Vrijdag 7 juli
Bel'etoile ♥ Mijn leven met 4 helden ♥ Zowiezo Handmade  C'est Saar!! ♥ Jurkjesmama

Zaterdag 8 Juli

Maandag 10 juli

You May Also Like

2 reacties

  1. Super dat ik deel mocht uitmaken van jouw blogtour. Ik kijk alvast uit naar nieuw schoons van u, je zit in mijn leeslijst ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor de lieve woorden. Super dat je wou mee doen :-).

      Verwijderen