ROBIN DRESS - GIVE AWAY


In al mijn enthousiasme heb ik jullie al overspoeld met sneakpeaks van mijn nieuwste patroontje - De Robinjurk-. En eindelijk, na veel zwoegen en zweten is hij online. Hij wordt via de blog te koop aangeboden worden (7,50 €).
Woensdag zal het patroontje  beschikbaar zijn in een afdrukbare pdf (7,5€). Het patroon word je via mail, zowel in A4 als A0, bezorgd.bijgestaan met een uitgebreide tutorial. 
Het patroontje is momenteel online te koop!
Vanaf nu is er ook een papieren versie van het patroon en tutorial beschikbaar zijn (€16,00). Bij deze papieren versie (in kleur) is ook een boekje meegeleverd (eveneens afgedrukt in kleur, voor extra duidelijkheid).
.
Tijdens de testfase maakte ik deze Robinjurk in een prachtig stofje van modecoupon

Dit stofje ging heel snel de deur uit en is momenteel uitverkocht. Met heel veel vreugde mag ik jullie echter vertellen dat ik nog 1,5 m van deze stof kreeg van Julie van modecoupon. En deze mag ik aan één van jullie weggeven!! Naast het stofje geef ik met heel veel plezier ook een digitale versie van het patroon weg ;-). Indien je het patroon al zou gekocht hebben, krijg je dit bij winst terugbetaald!

Wat moeten jullie hiervoor doen, niet veel hoor ;-)
1) Volg @oekeboeleke op instagram en/of facebook
2) Volg @modestofjes op instagram en/of facebook
3) Tag 3 mensen in het bericht op facebook of instagram

Deelnemen kan tot woensdag 14 maart.

Je kansen verhogen door zowel op instagram als facebook in te zetten! Veel succes!!!

Strike a pose





Bedankt voor jullie bezoekje! 

Stofje: Modecoupon (modestofjes)
Patroon: Robin jurk